Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ατύχημα με το ασανσέρ είχε ο Στέρλινγκ Μος

Ο ζωντανός μύθος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Στέρλινγκ Μος, αναρρώνει σε νοσοκομείο του Λονδίνου, μετά το ατύχημα που είχε ενώ βρισκόταν στον ανελκυστήρα του σπιτιού του!

Ο 81χρονος άντρας έπεσε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού του καθώς άνοιξαν οι πόρτες του ανελκυστήρα του, τη στιγμή που ανέβαινε στον τέταρτο όροφο.

Ο Σερ Στέρλινγκ Μος έσπασε τους δύο αστραγάλους του και τέσσερα κόκκαλα του ποδιού του, ενώ έχουν πάθει ζημιά και άλλοι σπόνδυλοι, αλλά ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία.

Μετά το ατύχημα ο Μος διακομίστηκε, αρχικά, σε νοσοκομείο ου Λονδίνου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Princess Grace Hospital και παρακολουθείται από τον καθηγητή Σιντ Γουάτκινς. Οι γιατροί αισιοδοξούν πως θα βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας μιας και η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο.

Μάλιστα, σύζυγος του Μος αναφέρει πως ο άντρας έχει κέφια, παρόλο τα τραύματα που έχει.
Ο Σερ Στέρλινγκ Μος γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1929 στο Λονδίνο. Ήταν στις πίστες από το 1948-1962, κερδίζοντας συνολικά 212 από τους 529 αγώνες που έτρεξε. Έχει πιλοτάρει για τις μεγαλύτερες ομάδες του χώρου όπως είναι οι Lotus, Vanwall, Maserati, Jaguar, Ferrari και Porsche. Όμως, θα μείνει στην ιστορία σαν τον σπουδαιότερο πιλότο που δεν κατάφερε να πάρει έστω και έναν παγκόσμιο τίτλο.


Πηγή: http://www.lifts.gr/?p=110 και http://www.auto24.gr/html/ent/477/ent.44477.asp

Οι ειδικοί τι λένε για το περιστατικό? Ποια είναι η πιθανή αιτία για το συμβάν? Κακή ποιότητα κλειδαριών ορόφου ή κάποιο πρόβλημα στον πίνακα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου